Een workshop volgen is een actieve en gezellige bezigheid waarbij je aan het eind van de dag een zelf gemaakt en/of ontworpen sieraad mee naar huis neemt. Als deze dag goed bevallen is dan is het volgen van een cursus zilversmeden zeker een aanrader.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen met vrienden of vriendinnen te ondernemen (ook vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubileum of een dagje uit), dan is het volgen van 'n workshop de moeite waard. Een workshop of een cursus zilversmeden werkt ook zeer ontspannend, tijdens het werken met je handen kun je even de alledaagse dingen loslaten zodat je heerlijk relaxed thuis komt.

We beginnen de dag met een kop koffie of thee. Na de kennismaking wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor die dag (ook zelfgemaakte ontwerpen, mits ze in 1 dag te realiseren zijn). Daarna beginnen we met het ontwerpen van het sieraad. Als het ontwerp klaar is gaan we het sieraad maken. Om 12 uur heb we een lunch en daarna hebben we tot 16uur de tijd om de ring, hanger of armband af te maken.

Kosten workshop:
€ 75.- per persoon inclusief gebruik gereedschap, koffie of thee en lunch.
Inclusief het zilver voor een normale ring, hanger of oorbellen.